Spara till behov uppstår

Recept: (4 port) Ingredienser: En portionsbit torskrygg per person (fryst eller färsk) Örtsalsa: 1⁄2 dl olivolja eller matolja 2 vitlöksklyftor 1⁄2 röd spansk peppar 1 tsk flytande honung En kruka färsk basilika En kruka färsk persilja Skal och saft av en citron Salt och nymald svartpeppar Tillagning: Värm ugnen till 180°C. Mixa ingredienserna till örtsalsan med en stavmixer eller i en mixer. Lägg fisken i en ugnsfast form. Bred över salsan och låt stå för att marinera i rumstemperatur i 30 minuter. Tillaga därefter fisken i ugnen i 10 minuter till den är fast. Servera fisken med nykokt vildris och en liten tomat och rödlökssallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0